2 augusti, 2011 by

Fina ord.

1 comment

Categories: Från mina tankar & mitt ♥, Nordic Knights

Själv tyckte jag inte att vi kanske presterade så bra under träningen, men tydligen tyckte jag inte som de andra. Under kvällen, då stämningen var på topp fick jag höra något som lyfte allt som betydde något lite mera. Det var så fina ord, kan inte skriva ner det, vill behålla det för mig själv.

Men det var något i stil med, att jag får vara med på alla, alla kommande spel som kommer. Så fort vi fått rätt utrustningen, rätta vapnen för mig så skulle vi lika gärna kunna vara med imorgon. Att vi troligen kommer bli farliga. Allvaret i tonen, i blicken övertygade mig hur seriös han var när han sa det. Att jag litade på honom när han sa att det är något han inte brukar säga.

Fyra träningar.. Vi visade att vi kunde, att vi kan ! 

Allt har en mening, och jag tror det här var våran mening. Ni kanske tycker jag överdriver. Men tänk er att äntligen hitta något, något mer att leva för. Lyckan att få vara med på det här är obeskrivlig. Skulle jag bli tvungen att välja, hoppning vs tornerspel för resten av livet.

Tänk själva, jag tror ni fattar vad jag skulle välja. 

One Response to Fina ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>