Klockan är runt 06 på morgonen och om ett par timmar slutar jag jobbet en fin lördag som denna. Då ska jag hem, vila lite, ordnar med saker jag måste hinna med och sedan klä om mig för jullunch. Klockan 12 åker vi. Efter myslunchen bär det av hem igen och omladdning för ännu ett jobbpass utan någon vidare sömn. Men det gör inget, I looove my job.♡

Det är lustigt hur man kan piggna till från att ha varit helt slut i hjärnan, bara av lite klipp på Simon Z jag slukade tidigare inatt. Kände att jag ville kolla upp mer om han nu efter idol-finalen och shit vilken grym kille! Och SÅ fin. Blev väldigt pepp och motiverad, inspirerad och.. glad! Nästan lite ledsen. Jag känner så himla mycket från/för andra så en dag på Globen med mycket känslor inblandade från olika håll tar lite på en. Jag som inte ens har följt den här resan känner mig nu helt tom när den är över.

Men alla dörrar som stänger sig ger rum för nya att öppna sig. Det skrämmer mig nästan ibland lite, när man ser ett mönster i det man gör och oftast hittar en mening med det. När man kan se en händelse som leder till en annan. Om det nu verkligen finns en mening med allt, något kanske ingen direkt kan svara på utom en själv. Samtidigt så tror jag det handlar mycket om inställningar till livet och våra sätt att se på allt som händer.

Hur som helst. Karma is a bitch. Var snälla mot varandra. Ärliga och sanna så löser det sig, det mesta i alla fall.

image

image