Godkväll min dagbok! ♡

image

Jag är mitt inne i en ganska så lång jobbperiod och praktiska bitar gör att jobbet just nu är det första prion i mitt liv… För den här månaden då ;) För som jag sagt, januari blir startskottet för min och Iors träning igen. Redan i början på februari har jag och Ior inbokat en vecka på horse-vision och jag vill att vi ska vara så förbereda som möjligt inför den veckan! Dressyr för Christopher Dahlgren och frihetsdressyr for Rebecca Dahlgren, som jag längtar!

För  övrigt så ser jag fram emot helgen, mitt mellan jobbpassen ska jag på lördag iväg på den årliga jullunchen med mitt tornerlag, Nordic Knights. En lunch som alltid brukar vara väldigt känsloladdad med massa kärlek i luften. Jag lovar att jag kommer och gå hem med ny energi i kroppen och riktigt inspirerad för året som kommer med nya äventyr med alla dessa underbara människor….. Brukar berätta om det här sen.

…..och förresten, kollade ni på julkalendern idag? En familj som reser i historien och stannade idag på medeltiden. De filmades på Gotland, där jag konstigt nog aldrig varit än (nästa år blir första gången). De pratade mycket om just riddare, ”dåtidens kändisar” som de uttryckte sig. Tja, de överdriver ju inte men jag vette tusan om just ”kändis” var en så bra jämförelse. Sen vet ja inte riktigt vad jag tyckte om att riddaren ”grisade” sig så mycket mot slutet… Men det kanske var så också? Haha… Anyhow, ganska så skön serie ändå. Barnen gillar ju den ;)

Nu ska jag återgå till mitt jobbande, ville bara säga hej. Min älskade syster tar hand om min häst nu dessa dagar… Jag såg honom senast i tisdags och kommer få träffa honom först på söndag igen. Vilket sliter inom mig…. Men som tidigare sagt, allt tar sin tid. Det ger sig. Snart, när vissa praktiska saker löst sig kommer jag återgå till livet med häst sju dagar i veckan igen…

image