… Kollar på vårens danskurser och kommer faktiskt att lägga ner mer tid på det kommande termin. Nu när jag vet hur jobbet blir och annat i livet börjar ordna sig… Men står i valet och kvalet mellan två klasser som sker under samma dag och tid, med två olika lärare jag redan testat och dansa för.. Det lutar åt den yngre läraren som dessutom alltid gav enormt mycket energi efter varje lektion då jag tränade för henne förut en termin… Hur jag än väljer så har jag valt kurser som gör att jag kommer och träna för dem båda, men det där med garanterad energi-boost lockar som tusan! Hon är en sådan tjej som jag lätt vill ta efter när det kommer till och utbilda andra. När jag själv inte trodde ett skit på mig själv så fick hon mig att fortsätta kämpa mig igenom den svåraste spärren och inte glömma det viktigaste, glädjen i det hela!

Man kan tycka att jag lägger ner mycket tid och pengar på träningar, dans, hästen… Men så länge jag lyckas betala räkningar, mat och diverse så vad spelar det för roll? Jag bara väljer att leva mitt liv fullt ut och det på sådant som ger mig riktig energi. Tänk hur mycket jag sparar på att inte gå ut flera kvällar i månaden för fullglada människor och dricka på krogen. Lägger hellre ner den tiden och de pengarna på danslektioner ;)

Nackdelen med att jag är så galet målmedveten med alla mina tusentals intressen är ju mina vänner som tillslut slutar höra av sig för de antar att jag ”inte har tid ändå”. Men sanningen är att vill någon verkligen hänga med mig, är jag även grym på att prioritera den tiden. En fika, sällskap i stallet, film och popcorn med någon som får mig att må bra är det absolut bästa sättet och pausa mitt i kaoset på. Jag gör det mer än gärna. ♥

wpid-img_20150910_022116.jpgwpid-2015-03-22-21.35.57

Det känns viktigt för mig och dela med mig av en sak till er.

Jag har väldigt lätt för att umgås med äldre och har flera riktigt fina vänner som är allt från 10-30 år äldre än mig. En sak som jag har fått höra många gånger och flera gånger av flera olika, är att de imponeras av hur mycket jag satsar på mig själv och mina intressen. De säger bland annat att de önskade att de själva tänkte som jag i min ålder när det kommer till intressen. Det har jag fått höra under ett par års tid och vet ni varför det övertygar mig om att jag gör rätt val här i livet mycket tack vare dem? Det är för att dem har erfarenheten, 30 år mer än mig om just livet. Ibland har jag tvivlat på mig själv, tänkt att jag överdriver när jag hellre väljer att kursa istället för att festa, när jag planerar år i förväg och sparandet av pengar för det… Men de har alltid sagt nej! ”Det är hur coolt som helst, fortsätt med det du gör!!”…  Ni ska bara veta hur mycket det betytt för mig och min resa alla dessa år… 

Det är inte fel att inte satsa, det är hellre inte fel att satsa. 

Lyssna på dig själv och ditt hjärta.

Jag är inte gjord av pengar, men jag lyckas ändå.

Ingenting är omöjligt! ♥

11016795_10205354996853285_77008979392369465_n