Försök och förverkliga din dröm utan att tänka på konsekvenserna som resultat.
(hehe…)

Sätt dig ner och börja skriva, planera inte. Se sen vart det bär. Skaffa skrivlust och självförtroende.
(ohja, den finns!)

Storyn. Vem skriver man det för? Syftet?
(eh.. inte för någon, egentligen. Syfte? Finns nog inget bra där alltså haha)

Planeringen. Persongalleriet. Vem/vilka ska boken handla om?
(Behövs inte mycket planering här inte!)

Show, don’t tell. Låt läsaren få uppleva känslorna.
(ohja..)


 

Mm.. jag lyssnar på nyhetsmorgon och deckarskolan och insåg precis att juste… Jag skulle ju skriva den där boken… Om jag vågar.. Men vafan, jag vågar! Bara det att innehållet kommer att innebära en hel del sanning och mycket kring störda relationer och knasiga situationer. I love it! Oj vad vi redan har skrattat åt detta. En titel finns redan. Boken kommer jag att skriva med hjälp av en person.. wie! Pepp.. :D


 

Fortsätter att leka bilder i arkiver apropå ingenting… Här är två vackra bilder jag tog för hur många år sen som helst…. Hur många intressen kan man ha egentligen..?

12-maj-2010-78.jpg 12-maj-2010-79-kopiera.jpg