Godmorgon söndag.

Jag har massor att skriva om, många tankar i huvudet och ämnen som brinner i fingrarna. Men igår var en tom dag, tom på orden och med all rätt. Jag blir alltid enormt berörd. Precis som vid alla andra händelser, skolattacker, terror och massaker.. Men nog om det här på min webbsida.

Idag är en ny dag och just nu för stunden så ska vi snart åka till stallet, lasta Ior och rulla vidare mot tornerträning. Hur många vi blir denna gången har jag ingen aning om, hoppas alltid om att få se många välbekanta och många nya ansikten! Brukar alltid vara en och annan ny person på plats, roligt! Jag har med mig kameran som vanligt, om jag inte glömmer den på vägen någonstans vilket också är mycket möjligt… ;) Förhoppningsvis finns det lite och dokumentera om sen ikväll :D

Fokus på träningen idag har jag heller ingen koll på, men just nu ser jag allt lite som en lek med Ior. Han har ju varit så fantastisk hela året!! ♥

IMG_8119IMG_3385

 

Jag önskar er alla en toppendag så länge,
så tycker jag ni kan klicka in er här senare ikväll sen.
Puss, kram och massa kärlek till er alla  ♥