Hoppas eran dag kommer att bli lika fantastisk som min! Jag har bara bestämt mig för att den ska bli det ;) Det enda tråkiga är att jag inte hinner med hästen min… Men fina N från samma stall tar hand om han. Puss på dig! ♥

Själv ska jag dansa massor idag!!

Det gör mig också gott i själen. Är långt ifrån duktig, men det blir bättre och bättre och jag kommer aldrig, aldrig släppa denna träningsform. Kanske att jag med tiden kommer och testa på lite olika stilar, dansa mer, dansa mindre, men aldrig sluta.

”Du har två fantastiska hobbyn..”

Nja… två? Jag har MASSOR. Hästarna (+frihetsdressyr/tornerspel/trick & tolerans/beridet bågskytte), dansen, fotograferingen (+modell), skrivandet och så elden som jag vill komma igång med… Sen en massa småkrams runt omkring. Snart även det jag tänker utbilda mig till i framtiden… hihi..

Jag tror inte på att det finns människor som inte har ett endaste intresse. Det gäller bara att finna dem! Eller att finna det som får själen att brinna lite mer, som får hjärtat att slå lite snabbare och lyckorusen att träda fram. Sen behöver man inte hitta en sak och bli världs-bäst på, det gör ju inte jag heller. Men jag tror att det är viktigt och hitta någonting här i världen som kan få oss att släppa loss för stunden och bara leva i nuet för sedan kunna se framåt, en utveckling i det man gör så att man kan blicka tillbaka och minnas det…

wpid-fb_img_1432154260148.jpgIMG_8990