Hej alla fina!

Försök och inte ta varandra för givet eller ta andras ord personligt. Väldigt ofta handlar det mer om den andra än om dig, är du själv sann så finns det ingen anledning och ta orden på allvar. Det är inte alltid så lätt att inte ta åt sig, speciellt om det kommer från någon nära. Jag själv håller mycket inom mig då jag vet att det oftast skadar mer än gör nytta och uttrycka sig något om någon annan. Samtidigt så känner jag inget behov av att prata om andra, ser hellre grunden till varför en människa beter sig som den gör och försöker finna en förståelse över det. Som ibland kan såra, självklart. Vi alla är bara människor, och blir besvikna på varandra ibland, kanske säger saker för stunden utan att tänka sig för.

Dina ord är ren magi, och missbruk av dem är svart magi
– Don Miguel Ruiz

Vad jag vill säga med det här är att alla ni som känner motgångar därute, stå på er. Stå på er utan att låta det gå runt i en ond cirkel. Samla mer positiva energier i den cirkeln, undvik så gott det går det negativa. Spegla varandra, ge kärlek och visa glädje, men gör aldrig något som inte är sant. Våra ord kan vara så avgörande för så mycket, så använd dem väl och ta inte andras personligt. Det är DU som känner dig själv bäst, glöm inte det! ♥

IMG_1433