Vilken månad… vilka månader… Smått kaos. Tusen tankar och känslor. En kropp som bråkat och en del draman. Jag skriver sällan av mig på nätet längre, och tackar för det. För det har inte alltid varit lätt och sortera tankarna. What doesn’t kill you makes you stronger, är ett otroligt vanligt citat men oj så mycket sanning det ligger bakom dem orden. Jag tar sällan åt mig av andra eller blir sårad, om det inte är någon som står en riktigt riktigt nära hjärtat. Då kommer känslorna fram på riktigt. Så hörni, ta hand om varandra. VISA mer kärlek till dem ni faktiskt har närmast hjärtat, genom den enkla vardagen. Det här säger vi hela tiden, men livet är fasen för kort för att inte visa MER av det. Kan vara så enkelt som spontana kramar, att säga ”DU är viktig i mitt liv”, ett telefonsamtal full med positiv energi eller en vanlig fråga ”Hur MÅR du idag? Behöver du lätta något från hjärtat?”… ♥

Gör mig, nej era kära en björntjänst.
Ha de tankarna med er inte bara idag, utan varje dag. 

Med kärlek
/Trulsdottern

wpid-2015-07-21-16.15.54.jpg.jpeg