☆☆☆ Godnatt eller godmorgon,
när du nu läser det här ^^ ☆☆☆

Jag måste bara säga att jag älskar hösten, det plötsliga kalla och mörkret som leder in en till mysstämningar. Levande ljus, varmt te, sitta inne med mysigt sällskap och lyssna till vinden som slår utanför. Kanske efter ett par kalla men givande timmar i stallet. Man uppskattar den där varma koppen och pausar i livet lite extra då. Sen, hur mysigt är det inte och spontant få krypa in sig i killens/tjejens/kompisens jacka och bara sno åt sig lite värme?? Jag som är så liten brukar alltid få plats under allas stora jackor och tvångskrama till mig lite… hihi…

image

Och så får man använda halsdukar, stickat och mysiga tröjor! Sitter just nu inne med fina strumpbyxor från indiska, lång tröja, benvärmare och sockor… Dock med irriterad hals och tungt huvud, finns ju en baksida med allt. Men det är okej, för säsongen börjar ta slut och det är mest en massa lek som står på schemat för senhösten och vintern… barbacka galopper över de snövita ängarna… Pulka och skidor bakom hästarna… inga krav och inga prestationer…

Jag ska köra ett sista race nu på söndag. En veckas intensivt tränande, sen så ska vi bara få återhämta oss ett tag. Fortsätta träna, självfallet… men mer mys och bus som sagt…

image

Jag ser hösten som energigivande där man ger det sista av året och hela vintern som nervarvande där man tillåter sig och tagga ner och få längta till vårens ankomst och nya utmaningar… :D

Hur brukar ni tänka inför hösten? Vad är egentligen den bästa peppen för att tackla mörkret?