Fantastiskt söta barn det var i Björklinge idag! Ior var också väldigt duktig för att för fjärde gången någonsin vara med på uppvisning. Nu var ju denna väldigt liten, men fortfarande mycket att hålla koll på. Vi visade lite olika grenar och avslutade med att rida mot en ”fotsoldat”, en sköld på en stolpe ;) (istället för man mot man). Ior var smått galen av energi och gav som vanligt allt. Kanske lite väl mycket, men hellre det av glädje än av stress. Han älskar detta! Och jag älskar att vi fick igång barnen att hejja på oss trots att detta inte var ett spel, tänk vilken toppen söndag dem fick ha… :D

Jag var helt slut efteråt. Hade ridit fram och ridit runt en timme innan och så hoppade vi av och umgicks med alla två timmar till efter, så totalt fyra timmar i full mundering… hua! Ringbrynjan är inte och leka med, plus att jag känt mig ovanligt matt, trött och halvt sjuk hela helgen. Meen inget man alls tänker på mitt i ”leken”, så vad gör det?? Jag ska njuta av två dagar ledigt nu… :D

image

image

image

image