Jag ska försöka bättra mig när det gäller skrivandet och delandet, men den här veckan har varit inspirationslös och då föredrar jag att låta sidan stå tom. Imorgon är jag bergsäker på att jag får tillbaka inspirationen då jag och Ior kommer att hjälpa Lions Club arrengemang under barnens dag på Björklinge. Det är ett gäng från Nordic Knights som ställer upp och hjälper till, vilket ska bli otroligt mysigt! Jag och hästen min ska få leka lite riddare igen till andras glädje och det är verkligen aldrig fel… :D

Igår sköt jag och några vänner lite pilbåge och det är första gången jag gör det sen Skokloster Slotts medeltidsdagar… Min tanke för och komma igång med träningen är att köpa ett mål och ha på trädgården! Kanske också boka in någon kurs för någon jag tycker verkar vettig och bra, för inspirationen och för att få något och jobba med. Har tidigare kursat någon dag hos Pettra Engeländer, men annars har jag enbart kört på känslan. Vill testa och lära mig från någon annan, smaka på något nytt. Beridet eller från marken? Jag vet inte! Ja, vi får väl se vad jag hittar…

image

Dino verkade inte alls speciellt illa berörd av skjutandet på ridbanan.. Syrrans supercoola superponny!