Det finns inte mycket mer och säga, även fast jag har så mycket i mitt huvud. Att följa något på det här sättet har aldrig hänt mig förr, aldrig någonsin har jag brytt mig så mycket som jag gjorde idag. Att för tillfället glömma allt, ALLT och bara hoppas för allt i världen att det ska komma tur i oturen. Jag är otroligt tacksam för de uppdateringarna som media, folk på twitter gör. Även om vissa saker lätt blir överdrivna, som många saker blir vid ”nuet”. Men ovarsätt hur många det står på dödssiffran eller hur allvarliga vissa situationer egentligen är så lever man in i det. Kunde tänka in mig i verkligheten som bara händer i filmer, att det inte bara händer i filmer. Det är här och nu, det händer och det är verkligheten.

Nu vill jag sända en sista tanke till alla anhöriga och alla döda, för att jag har följt hela kvällen och vart ”med” på något sätt. ♥ Kärlek till Norge för ikväll.

Nu återvänder jag till mitt, mina problem och mitt liv. Sätter på en glad låt och går vidare i livet.