Screen Shot 2015-07-22 at 2.10.33 PM

MER om det och en enorm sammanfattning kommer GARANTERAT upp här efter helgen! Nu har jag haft fullt upp med packning, förberedelser och så vidare. Det här kommer att bli så galet roligt!! Ni anar inte. Jag är sådär förväntansfullt nervös. Shit vilken grej… Att få uppleva allt detta med Ior? Även om vi inte rider spel nu i helgen så är det en vinst bara av tanken av att det kan vara möjligt. Nu ikväll ska vi, om allt går som planerat… Rida ett test-spel. Vilket innebär att vi rider som om det vore spel, med musik, rätt ordning på grenar, publik och tjohej! Inte i närheten av hur ett riktigt spel ser ut men så nära man kan komma innan det faktiskt är dags.

Heja oss! Heja Ior! Nu ska vi till stallet, packa det sista, duscha hästen och sedan rulla vidare mot SKO! Tjoho :D

IMG_8546

IMG_8119