Idag har jag hängt med några Nordicare på ”gården” och roddat runt lite. Gården där hela Trondia byn ligger, den som byggs upp inför varje event. Vi har fixar med lite olika saker inför eventet som snart blir av på Skokloster…. Jag och min fina vän H har burit tunga grejer som små grisar och svettats silvertårar haha :D Härligt! Så stört gäng att hänga med också, Nordicare, på ett sådant där underbart sätt såklart.

Senare så tränade jag mitt hjärta lite. Först en kortis från marken och så lite dressyr uppsuttet utan huvudlag. Vad blir det? Fjärde gången utan? Och jag känner redan att jag ställer liiiitee för höga krav på oss. Dags och släppa dem och bara vara glad över att jag sitter där uppe och faktiskt känner mig heltrygg som klarar av att både svänga och stanna hihi…. Vänta bara till vintern Freja, galen ponny punkt nu…

IMG_7878

 

Imorgon (idag…) är det tornerträning, så då åker vi tillbaka till gården fast med Ior i släp…