Oups. Jag ligger efter. Jag skulle skriva om tornerträningen på Skokloster… så plötsligt har vi hunnit med ännu en till träning sen så blir nästa träning (eventuellt den sista innan nästa event) av nu i helgen. Jag har lite att komma ikapp med, lite och sammanfatta…. Men vi tar det en annan dag.

IMG_6271 IMG_5962

 

Nästa event, ”Tornerspel på Skoklosters Slott”, kommer att bli lite speciell. Det är mitt första deltagande på Nordic Knights event någonsin utan Jacquard vid min sida. Det kommer att kännas tomt och nytt på samma gång. Tomt eftersom vad är en riddare utan sin häst? Nytt eftersom jag kommer och ta med mig Ior, och introducera honom. Exakt vad vi kommer att vara med på eller hur vi kommer att vara med visar sig, allt beror på hur redo vi känner oss. Men vi har fått fria tyglar, vilket jag känner mig tacksam för. Barnen kanske får klara sig utan Mogolen på det beridna bågskyttet, samt den svartklädde riddaren på spelen. Eller så får dem se en glimt av oss, vid sidan av eller bara för en stund. Huvudsaken är att vi kommer och vara på plats, jag och Ior. Träna och bara ha roligt samt umgås med många fina människor. Längtar, samtidigt som jag saknar och alltid kommer att sakna. ♥

jacki viti