Jag har uppdaterat dåligt denna veckan men kan beskriva det kort som lugnt och roligt, inte såå mycket främmande men ändå många lärorika detaljer från både teorin och praktiken. Vi har tränat tolerans indirekt och direkt på hästen vilket är två helt olika saker. Att leka med eld under den träningen var roligast då jag finner lite intresse i det ^^

image

image

Trick träningen går framåt och jag förstår principen! Blir dock fruktansvärt svettig när vi ska träna buga då hästen min är TUNG. Men inte långt kvar innan han sätter det så att jag slipper stödja, haha. Har också märkt under veckan att IOR kommer att kunna göra en riktigt snygg spansk skritt när det befäster. Samt att det inte alls kommer och bli speciellt svårt att träna in stegra på han. Det här med trick träning var ju riktigt kul ändå! ☆

Imorgon åker vi vidare mot nästa ställe och då står det frihetsdressyr på schemat. Är ej helt hundra på vad jag vill jobba med där…. men troligen på min läxa från Honza och kanske lite uppsuttet utan huvudlag också? Har ju par lektioner så :D Längtar längtar!