Det vart en snabb träning idag, eftersom man ska bryta när det går som bäst ♥

Andra gången hästen min fick bekanta sig med bågskytte. Jag började med att rida runt med kogen på ryggen. Sedan med bågen i handen. Sköt ca tio pilar från marken. Hoppade upp och gjorde detsamma från ryggen… Inga konstigheter. Hoppar av, hämtar pilarna. Skjuter en omgång till uppe från ryggen ifrån olika positioner (framåt, sidan, bakåt). Lite i skritt. Hoppar av, ger godis och leder ut från ridbanan. Han tog det som om han aldrig gjort något annat förut. Ryckte inte ens till. Det är IOR vi pratar om… Känner mig ganska så paff. Det senaste 1,5 året har han gått ENORMA kliv framåt. Skulle aldrig i min vildaste fantasi se denna häst framför mig, sensommaren 2010… Snart FEM år sedan. Vad händer med tiden? Och vem har bytt ut min flykt-galna häst ?

Vintern 2013 

IMG_6293