Mitt absolut djupaste inlägg någonsin kommer här och nu.

Det börjar med att jag…

….känner smärta i bröstkorgen, lungorna, eller jag vetefasen vad men däruppe på kroppen är det vart fall. Eftersom jag är förkyld så är inte det så konstigt men smärtan kommer om vartannat och ilar ända in i ryggmärgen. Så jag krälar mig ner på golvet och ringer min lilla personliga doktor för råd, om hur fasen jag snabbas möjligast ska bli av med detta? Men hon, som även råkar vara min syster och som alltid ska finnas där i nöd, svarar inte, såklart. Jag fastnar istället där på golvet och fifflar med mobilen, börjar kolla på sjuka videos vilket slutar med att jag ligger där på min fluffiga matta och vrider mig av skratt, i min ensamhet. Vad jag kommer på sen är att nästan all smärta på något magiskt sätt försvunnit.

Visste väl det… ett leende övervinner mycket men ett skrattanfall övervinner allt.

10641112_10152630039172371_377437994484100902_n