Det roligaste med den här bloggen är att jag faktiskt har skrivit ända sedan jag började träna tornerspel med Nordic Knights. Jag skrev öppet ner mina tankar om bemötandet, om känslan från träningarna och om våran utveckling. Min och Jackens. Fram till att vi debuterade vårt första riktiga spel, som även det fick ett eget inlägg. Jag är otroligt lycklig över att jag valde och dela med mig av den tiden. Jag kan läsa tillbaka idag och komma ihåg precis hur allting kändes. Det är så starka minnen och mina texter är bara en liten påminnelse om dem…

Screen Shot 2015-02-22 at 10.47.06 PM Screen Shot 2015-02-22 at 10.57.19 PM Screen Shot 2015-02-22 at 10.57.54 PM

Hahah åh… Älskar den kaxiga meningen…
Alla dessa inlägg hittar ni i kategorin ”Nordic Knights”

Jag tänker inte slarva med dokumentationen nu heller.

IOR’s resa ska dokumenteras från start, precis som Jacquards. Det är IOR som kommer att få fortsätta åka på alla kommande tornerträningar. Jacquard ska få slippa det, hans tränings-tid på bortaplan är över då resan tar för mycket på honom. Däremot är det Jacquard jag kommer och ställa upp med på alla kommande spel tills den dagen jag (och de ryttar-ansvariga) tycker att IOR känns redo. Den dagen kommer, det vet jag, men det kommer att krävas mycket arbete från min sida. Kan nu på en gång säga att den allra första träningen med IOR gick så bra det bara kunde gå för att vara första träningen. För att vara en mycket förvirrad häst. Hihi… Så ja… Ni kommer garanterat få mer detaljer om den träningen och mitt nya projekt, vägen till tornerhäst.

IMG_2981

 

Sen kommer min nästa tanke. Undrar hur många tornerhästar jag kommer hinna ”utbilda” under min livstid?